Swill en keukenafval

Swill

Swill is de verzamelnaam voor (gekookte) voedselresten. Swill is een afvalstroom die voornamelijk geproduceerd wordt door instellings- en horecakeukens, restaurants en kantines. Het inzamelen van swill, keukenafval en vetten vraagt om een specifieke aanpak, waarbij Visser ATR u graag van dienst is.

Vetten

Onder vetten verstaan we frituurvet en andere organische vetten. Vetten zijn herbruikbaar als grondstof voor biobrandstof of biodiesel. Vetten kunt u afvoeren in een afsluitbaar vat.

Inzamelen van swill, keukenafval en vetten

Om geuroverlast en ongedierte te voorkomen biedt Visser ATR speciaal afsluitbare inzamelingstonnen aan. Tevens is het vanuit hygiƫnisch oogpunt een verantwoorde manier van afvoeren. Bij de wisseling van een vol vat krijgt u een schoon exemplaar terug.

Op deze pagina staan de Afvalwijzers van de meest voorkomende afvalstromen. Op elke Afvalwijzer staat wat er wel en niet in de container mag en hoe de container aangeboden dient te worden. U kunt ze eenvoudig downloaden en opslaan.

Samenstellen en aanvragen
Zelf uw eigen afvalpakket samenstellen?

Door eenvoudig uw eigen afvalpakket samen te stellen bepaalt u zelf welke afvalstromen voor u belangrijk zijn. Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

Contact opnemen

Direct contact

Meer informatie?

of bel de klantenservice 0517 - 418 552

Stuur ons online een bericht of bel 0517 - 418 552

Container huren Direct contact